360ºrunningbarcelona + La Marató de TV3 = entrenament solidari

Share

Benvolguts amics,

Som en Joan i en Jaume, i junts hem creat 360runningbarcelona, una associació dedicada a la promoció de l’esport i la cultura de la ciutat de Barcelona. I ho fem combinant el nostre esport, el running, amb el fet de dona
r a conèixer la nostra ciutat, Barcelona, a través de les rutes de running que organitzem destinades a aquest propòsit.

I per promoure conjuntament l’esport i Barcelona, a més de poder ajudar a una bona causa, hem decidit col·laborar amb La Marató de TV3, que aquest any 2012 està dedicada a lluitar contra el càncer.

L’esport també és una forma de lluitar contra aquesta i qualsevol altra malaltia. Fent esport augmentem la nostra capacitat cardiorespiratòria, ens ajuda a mantenir un pes correcte, millorem la pressió arterial, i acabarem tenint una actitud mental molt més positiva. Per tant, segurament serem menys propensos a contraure la malaltia.

És amb aquesta finalitat que a 360runningbarcelona, doncs, volem organitzar un petit entrenament de running pel front marítim de Barcelona. Des de l’Hotel Arts fins a l’explanada de l’Hotel W, anirem i tornarem gaudint de les vistes sobre l’skyline de la ciutat, corrent per la vora de la mar i al costat d’emblemàtics monuments com el Peix de Frank Gehry; edificis tant destacats com el Parc de Recerca Biomèdica, i de llocs amb tanta història al darrera com el mateix barri de la Barceloneta.

Pretenem recollir com més donatius millor per tal de poder contribuir a la investigació científica contra el càncer, amb lafinalitat d’obtenir noves vies per tractar i curar aquesta malaltia.

Aquesta és una iniciativa que ens agradaria que compartiu amb els vostres amics, familiars i coneguts.
Veniu a córrer amb nosaltres a favor d’aquesta causa solidària que promou 360runningbarcelona i La Marató de TV3!

Us esperem dissabte 15 de desembre, a les 11h del matí al Passeig Marítim de la Barceloneta, just on acaba el carrer de la Marina, a l’alça de l’hotel Arts i la torre Mapfre.

No hi podeu faltar!

Salutacions cordials,

Joan i Jaume
www.360runningbarcelona.com

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>